Dagens Ingrid

Pluttan har sovit ytterligare en hel natt utan att vakna en enda gång, först klockan 7:00 ville hon ha välling. Åh vad jag hoppas det är slut med matning på nätterna nu.
 
Annars har denna lördag varit lugn. En tur in till stan för att äta lunch med min familj är väl det enda vi gjort som är värt att nämna. Vi hade hoppats på bättre väder idag men kanske blir det bättre imorgon? Isåfall måste det bli ett dopp i havet, har ju inte badat en enda gång i havet här hemma i år.
 
dagens Ingrid i klänning från noa noa.

Kommentarer
Postat av: Emma

Ja man har ju liksom inget val, precis som du skriver! ;) tar en dag i taget och tänker att det kommer att bli bättre med tiden. vi turas om att gå upp på mornarna när Patrik är ledig så man får vila lite. annars går det verkligen i ett! får ingenting gjort här hemma, inte för att jag har så mycket som måste fixas, men sitta i soffan och slösurfa och fixa med t.ex fotoböcker vore skönt.. :) Har läst och kikat på nätet på Ergo baby. en sån skulle vi haft när Lionel var liten och skrek jämt. vet inte om man skulle gilla att "sitta fast" så, han gillar inte ens att vara i famnen ibland (?) synd att de är så dyra! ska kolla om de finns någon begagnad! allt är värt att testa!

Ingrid är så söt! som en liten docka! finns så mycket fina tjejkläder, mycket större utbud än till pojkar. inte så mycket man kan välja på, byxor, body eller t-shirt typ!
kram!

2012-08-04 @ 20:02:17
URL: http://lifeasemmaknowit.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0