1 år

Idag är det ett år sen vi fick veta att denna lilla tjej fanns i min mage. Oj vad detta år har gått fort. Det känns som igår vi fick det glädjande beskedet.

Kommentarer
Postat av: Linda

Hej Emelie!



Fick syn på din blogg i mitt dagliga letande efter olika sidor om hur man lättare ka bli gravid. När jag läste det du skrev i början så var det som taget ur mitt huvud. Jag och min sambo har gjort tre riktiga försök men ingenting. Jag gråter ofta och är ledsen. Överallt runt omkring mig finns det gravida. På jobbet, vänner och nu är min lillasyster gravid. Jag känner mig elakast i världen som inte kan vara riktigt glad över det. Självklart är man glad för hennes skull men du förstår nog. Jag har så svårt att tänka positivt. Det är som att man tror att man har någon slags spåsinne och ser framför sig att "jag kan nog inte bli gravid". Jag vill gratulera till din familj och är glad att det gick så bra för dig. Du får gärna, om du har tid och lust, svara. Behöver all uppmuntran jag kan få. Grattis till din dotters 1års-dag! Hälsningar Linda.

2012-02-02 @ 09:46:54
Postat av: Linnéa & lilla Lo

Åhh tack :) hihi och jag håller med, Hm gör mitt shoppingberoende värre än någonsin just nu, det finns verkligen mycket man vill köpa! :D

2012-02-02 @ 18:16:02
URL: http://linneaamandawikman.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0