förkylningarnas näste

Ingrid har blivit förkyld, IGEN!! Hon som alldeles precis tillfrisknat från den förra. Nu är hon jättesnorig och nyser hela tiden, hängig och trött. Stackars lilla älsklingen :( Snart blir jag tokig på dessa förkylningar. Nionde förkylningen på 8.5 månad, räcker det inte nu??!!
 
Vi har trots Ingrids rinnande näsa haft en mysig dag med bästa Jenny och sötaste Melker. Vi startade dagen tidigt med frukost på Ethels på Linnégatan, smarrigt värre. Därefter promenad in till stan för lite rea-shopping :) Köpte 4 trägalgar på panduro jag tänkte måla till Ingrid, om jag nu lyckas prestera nått konstverk ;) Men kan ju vara kul med lite personliga galgar. Halva priset på dem, fynd! Solen har faktiskt hållt sig framme större delen av dagen vilket är ett extra plus i kanten dessa dagar!! Så vi avslutade vår träff med kaffe och glass på vår innegård!
Nu ikväll har vi vart ute på Avenyn och käkat med Pers bror med familj + kusin med familj. Mysigt. Imorgon tänkte vi göra ett nytt försök till att skaffa pass till Ingrid. Vi får väl helt enkelt stå ut med kö........
 
finaste!!
 

Kommentarer
Postat av: Maria

Så mysigt!! Träffar er gärna igen om hon och Melker kommer in mer :) Kram och krya på dej Ingridstumpan!!

Svar: Självklart Maria! Vi träffar ju gärna dig igen :) Vi får styra ihop en träff snart igen!!
babyhappiness.blogg.se

2012-07-13 @ 11:49:37
URL: http://mclachlan.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0