Ingrid 5 månader


Idag är Ingrid 5 månader och hon har utvecklats till en fantastisk liten tjej och det är ett nöje att följa hennes utveckling!

Idag var vi på BVC och hon vägde 7110 gram och var 66 cm lång. Hon är lång och smal. Hon fick dessutom vaccinationen, det gick över förväntan men hon har varit lite febrig och gnällig under kvällen vilket ju inte är så konstigt.

I övrigt är Ingrid en sprallig tjej som älskar att leka med sina leksaker, hon rullar numera runt runt runt om man lägger henne ner och hon börjar göra tendenser till att krypa. Att rycka mamma i håret och nypa våra kinder är numera mycket populärt. Aj aj. Hon är för det mesta en nöjd tjej som sällan gråter eller skriker. Hon sover oftast bra i vagnen och vi använder fortfarande liggdelen. Hon är lätt att söva men lika lätt att väcka ;)  Hon har testat att äta potatis, morot, banan, mango och majs puré. Gröt, smörgåsrån och majskrokar har också gått ner. Hon dricker gärna vatten men vägrar ersättning i flaska. Hon har det underbaraste skrattet som finns och jag älskar henne över allt annat!

Kommentarer
Postat av: Mathilda

Världens finaste på alla sätt och vis! ♥

2012-03-21 @ 21:28:39
Postat av: Emma

Söttjejen!! :) funkar det bra med majskrokar? har funderat på att köpa och låta Lionel testa lite..!

2012-03-22 @ 15:28:32
URL: http://lifeasemmaknowit.blogg.se/
Postat av: Emelie

Underbart! :) Så kul att läsa att det har börjat vända för dig så du kan njuta av bebistiden. Själv förstår jag inte vart tiden tar vägen.. Herrgud, Valter är snart 6 månader! Kram

2012-03-23 @ 00:06:24
URL: http://www.fotamindag.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0