oplanerad bloggpaus

Det blev visst en liten oplanerad bloggpaus. Har inte haft någon inspiration till att varken fota eller skriva sista dagarna. Men idag, efter en kväll med egentid (ingrid har sovit sen 19 och Per har vart på fotboll) då jag kunnat titta på VAD jag vill på tvn så kändes det som att inspirationen kom tillbaka ;)

Så vad har vi gjort sista veckan? Det är för det mesta full rulle från morgon till kväll, såklart när man har en liten vilding här hemma som gärna ska klättra på allt, inte vara stilla en enda sekund och som kräver uppmärksamhet heeeela tiden. Just på grund av detta blir det jobbigt att vara hemma en hel dag så vi försöker hitta på så mycket som möjligt. Det blir ju en hel del svängar på stan och ganska mycket shopping, vilket inte är bra för en föräldrar-ledig-plånbok, men men..

Sen igår har Ingrid börjat "prata" betydligt mer än innan. Förut har det mest varit skrik i olika tonarter men nu är det "dadadadadada" och "aoiuoaiaioa". Igår höll hon på nästan konstant och vi bara satt och skrattade åt henne. Det låter för roligt.

Det Ingrid just nu tycker är allra roligast är att leka med sånt som man inte borde tycka är roligt att leka med, exempelvis en toarulle eller ett snöre. Sina leksaker ratar hon så what´s the point med att köpa dyra leksaker liksom??

Ja det blev en kort uppdatering, får väl se om jag orkar mer imorgon ;) Ett par bilder från 1 maj. Ingrid käkar toarulle, mumma!!


Kommentarer
Postat av: Mathilda

Sötnosen!

2012-05-07 @ 22:49:13
Postat av: Emma

Kul att du skriver, tänkte på er igår, hur ni har det! :)



Känner igen det där med rata leksakerna, den bästa just nu är en liten lokaflaska med makaroner i ;) skramlar så roligt tycker Lionel!

2012-05-08 @ 07:28:52
URL: http://lifeasemmaknowit.blogg.se/
Postat av: Emma

Det undrar jag också! :) Jag är helt slut på kvällarna.!

2012-05-13 @ 20:01:32
URL: http://lifeasemmaknowit.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0