Marmaris 2012

I förra veckan var vi ju i Turkiet. Vi kom hem natten till i söndags. Vi hade en helt fantastisk molnfri vecka med en temperatur på runt 40 grader, varma bad och smarrig mat. Det har verkligen gått över förväntan, Ingrid var en liten ängel hela veckan. 
Flygresan ner gick utan några som helst problem. Pga manbortfall i vårt resesällskap hade vi en säte över vilket blev en perfekt sovplats för Ingrid. Hon klarade av värmen mycket bättre än väntat, hon älskade att bada både i poolen och i havet och sov hela nätterna. Hon sov även sig igenom kvällarna, för det mesta, i vagnen när vi var ute och åt.
Det flöt verkligen på så bra. Flygresan hem gick ännu bättre, hon sov precis hela tiden, vaknade inte ens vid landning när jag var tvungen att ta på henne bälte och ha henne i mitt knä framåt. Lilla gumman, så duktig hon varit. Hon har charmat varenda Turk! 
Jag njöt av solen, de många doppen i både havet och poolen och den utsökta maten. Vårt hotell var toppen, precis vid havet och vi hade en magnifik utsikt från balkongen. 
Som sagt, en fantastiskt härlig vecka!!
 






 

Kommentarer
Postat av: Cathrine ab imo pectore

Vilka fina bilder från er resa! Och underbart att allt gick så bra! Hon är verkligen jättesöt er lilla Ingrid!! Förstår att hon charmar alla! ;-) Och ni åkte ju verkligen iväg när det varit dåligt väder och kallt här!

Ha det bra och ta hand om er!

2012-09-11 @ 22:24:52
URL: http://catho13.blogspot.se
Postat av: Emma

Va härligt ni verkar haft det! Vågar inte ens tänka på att utomlands med vår vilding..

2012-09-12 @ 06:27:10
URL: http://lifeasemmaknowit.blogg.se
Postat av: Sophia

Åh så roligt att det gått bra! Ser underbart ut!

2012-09-12 @ 09:25:52
URL: http://blog.isthisdesire.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0