Uppdatering

Vi har gjort en hel del denna vecka, trots Ingrids griniga humör har det varit en bra vecka. Vi har hunnit med tre mysiga lekträffar/mammaträffar :) I tisdags fick vi besök av Jenny och Melker, i onsdags tog vi pendeln till Nol för att träffa Maria och Theodor och igår fick vi besök av Annika och Molly. Roligt! 
I eftermiddags började vi på simskola med Ingrid. Det var verkligen roligt! Det var längesen vi gick på babysim nu så Ingrid var väldigt rädd för vattnet till en början men det tog inte lång tid innan hon slappande av och sen hade hon jätteroligt. Hon skrattade högt åt Pers alla lustiga (?) vattenkonster och älskade att "hoppa" från kanten. Det var en mysig fredagseftermiddag och vi ser fram emot de resterande gångerna av simskolan.
 
Igår var vi på barnmedicin hos läkaren med Ingrid. Vi fick ju tid av BVC eftersom Ingrid har en "ful" viktkurva och en mage som är spänd som en ballong och ger förstoppning på förstoppning. Detta besök resulterade i ett litet stick i fingret som orsakade miljarder tårar hos lilla Ingrid, anledningen var att kolla om hon är allergisk mot gluten eller komjölksprotein. Vad jag förstått det som är det en "rutinåtgärd" så jag håller tummarna för att det inte är det hon har, tror iofs inte det heller. Ingrid fick iallafall utskrivet movicol (laxering) och xyloproctsalva (avsvällande och smärtlindrande, hon har nämligen såå ont när hon bajsar, verkligen plågas! ) Så nu får vi tro att detta hjälper. Jag avskyr verkligen att se henne lida så som hon gör när hon måste bajsa. Det är vidrigt. Stackars älsklingen :(
 
Och nu är det helg och vi ska fortsätta med våra flyttförberedelser... inte det roligaste precis men vi har ju inget val.
 
Lite bilder från veckan
 
Ingrid och Melker äter mellis :)
 
Molly kör Ingrid i dockvagnen :)
 
Ingrid lekandes vid sin spis idag :)
 
imse vimse spindel är det bästa hon vet, så fort jag börjar sjunga på den flyger hon upp och börjar göra gesterna 
 
 
och givetvis ska det klappas händer efteråt ;)
 
hon hade en minst sagt märklig stil idag när hon åt riskaka :D

Kommentarer
Postat av: Mathilda

haha älsklingen, så söt!!

2013-01-18 @ 23:51:18
Postat av: Emma

Köpte lika dant set med brunrandiga pop-kläder i veckan! :)

2013-01-19 @ 06:20:15
URL: http://lifeasemmaknowit.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0