redan oktober

Nu är det allt dags för en uppdatering, tiden går ju som vi alla vet så fort hela tiden och det händer alltid massor med små barn i livet, därför blir det ingen detaljerad uppdatering över vad vi hittat på sen sist :) 
 
Det har nästan gått två månader sen Ingrid började dagis och nu kan jag nog med ganska trygg säkerhet säga att Ingrid trivs bra. Hon är är inte alltid ledsen när vi lämnar och efter vad hennes lärare berättar så funkar allt väldigt bra. Ingrid brukar även väldigt ofta nämna orden "dagis" och "loolit" (=roligt) i samma mening vilket vi tolkar som väldigt positivt! Däremot märks det på henne att det varit en stor förändring i hennes liv sista tiden. Hon är mycket tröttare än vanligt, har kortare stubin, är mer mammig och klängig och har börjat trotsa. Men jag tänker att detta är helt normalt. Hon är ju ändå för det mesta världens bästa och goaste tjej, som blivit en riktig liten pratkvarn. Däremot har vi svårt att förstå vad hon säger ;) hihi. Vissa ord återkommer hela tiden och efter ett tag lär man sig att förstå vad hon menar. Ett exempel på detta är "balle". Kanske inte helt självklart vad det betyder, men nu vet vi. Hon menar blöja. Oj vad vi skrattar åt detta :D
 
För övrigt måste ju den underbara hösten nämnas. Solen har verkligen skämt bort oss sista tiden så vi har spenderat många timmar utomhus. Ljuvligt. Men nu verkar det som att vi har ett antal regniga dagar att vänta oss. Nedräkning till jul börjar nu.
 
Lite bilder från idag
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0