Barnvagn beställd

Idag gjorde vi slag i saken och beställde barnnvagn :) Det blev den vi varit inne på från början, en Teutonia cosmo med liggkorg. Som den på bilden fast inte med rosa detalj, där kommer det vara svart istället. Allt blir svart, kanske tråkigt, men snyggast enligt oss :)
'
Vi hoppade över åkpåse, myggnät och skötväska sålänge. behöver suga på den karamellen ett tag till.... Teutonias skötväska är förresten alldeles för stor tycker jag, funderar på en mindre från ett annat märke. Vi får se! Känns bra att det är gjort iallafall! Ett steg närmare vårt lilla pyre!!

Kommentarer
Postat av: Maria

Snygg! Svart blir bra :) Snyggt med hårdlift- hade vi bott på bottenplan eller i villa med ally som bebis hade jag valt det med.

2011-06-20 @ 22:24:12
URL: http://mclachlan.blogg.se/
Postat av: Johanna

Åh, det är ju nästan samma som vi har. Så vill du ha rosa parasoll o rosa sittdyna till våren nästa år så hojta till ;) Ska ni ha bilstol så den kan köras på vagnen också? Eller funkar det på cosmon...? Kul med barnvagnar :)

2011-06-21 @ 11:52:16
URL: http://ninajohannah.blogg.se/
Postat av: Emelie

Isåfall hojtar jag johanna! Låter mkt fint med rosa :) vad hade ni för vagn? Ja vi kommer köpa babyskydd som passar till vagnen, men först måste vi ta ställning till om det ska va med iso fix. Lite skillnad i pris på tex maxi cosi + bas med iso fix och acta graco utan iso fix. Vilken djungel alltså!!

2011-06-22 @ 13:21:38
Postat av: Johanna

Vad var isofix? Är det grejen man har i bilen så man bara klickar i stolen? I såna fall är det GULD värt! Vi har acta gracos o den är vi jättenöjda med. Vi har spirit s3, den med 3 hjul. Men den är typ ståendes nu, ska sälja allt som ett paket när vi köper bilstol till bebisen när den är tillräckligt stor. Har ju en minijogger till Meja samt en Phil&Teds syskonvagn nu. O hade jag vetat att det fanns en vagn med de funktioner som Phil & Teds så hade jag köpt den från första början, då hade vi inte behövt köpa någon mer vagn alls.

2011-06-23 @ 12:57:02
URL: http://ninajohannah.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0