Ingrid 6 månader

Idag är det ett halvår sen Ingrid kom till världen. Jag kan verkligen inte fatta att det ett halvt år redan passerat. Det har varit ett turbulent halvår och på nått sätt känns det inte riktigt som att jag varit med om det, som att världen stått still. Svårt att förklara...
Ingrid har i alla fall utvecklats till en fantastisk liten tjej som är oerhört nyfiken på allt som finns runt omkring henne. Hon är verkligen envis och full av energi, det ska hända nått hela tiden. Det finns inte i hennes värld att man kan sitta still.... inte ens när hon är hur trött som helst.
Ingrid tycker fortfarande bäst om att amma och det är svårt att komma in i andra rutiner trots att vi numera kämpar på varje dag med att lära henne annat. Hon älskar dock att mumsa på smörgåsrån och majskrokar samt att dricka vatten.
Hennes nattsömn är ganska oberäknerlig, vi kan aldrig veta hur det kommer att bli. Vissa nätter vaknar hon jätte ofta och vill äta medans andra nätter vaknar hon en gång på 12 h... däremot är hon väldigt morgonpigg och somnar oftast för natten vid 19:00. De timmarna vi får fria på kvällarna är guld värda men det är liiiiite jobbigt när hon slår upp sin stora blå halv 7 på morgonen och vill busa... snark.
Det har ännu inte ploppat ut några tänder trots att jag misstänkt det en längre tid med tanke på mängden dreggel... Hon har mycket leksaker men det allra roligaste är att leka med kontrollen till TVn eller mamma och pappas mobiltelefoner....
Förut var det enkelt att åka bil med Ingrid, hon sov för det mesta, numera kan hon gnälla konstant i 1,5 h i bilen och behöver underhållas exakt hela tiden.
Som sagt, Ingrid är en envis tjej som vet vad hon vill men för det mesta är hon den goaste lilla tjejen som finns!!


Kommentarer
Postat av: Mathilda

Ni kan få fria kvällar i stort sett när som helst, säg bara till! :) Älskande lilla ängel, det bästa jag vet! <3

2012-04-22 @ 00:53:02
Postat av: Maria

Vilken söt klänning! Vart har du hittat den? : )

2012-04-22 @ 13:09:42
Postat av: Emelie

Maria: det är ett traderafynd, Lindex ursprungligen men inte från årets kollektion tyvärr. Jättesöt är den!!

2012-04-22 @ 14:06:11
URL: http://babyhappiness.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0