första tågresan

Det blev visst ett litet oavsiktligt blogguppehåll. Men nu är vi tillbaka! =)
Det händer så mycket med Ingrids utveckling nu. Det är fantastiskt att se på. Hon älskar verkligen att leka med sina leksaker, hon kan sitta en timma och leka med samma sak. Likadant kan hon ligga i babygymet och leka i en timma utan att klaga, skönt tycker jag som får en massa armar fria :)
Hon somnar numera för natten mellan 19 och 20, av sig själv i spjälsängen. Sen brukar hon i regel sova fram till 3 då hon äter, somnar om och vaknar mellan 6 och 7. Vid 8 tiden brukar hon vara pigg och vill leka i kanske 30-60 min för att sen kunna somna om igen. Hon gnäller sällan och är en liten ängel när vi är iväg på nått. Hon sitter mer och mer stabilt i några sekunder när man släpper henne så det dröjer nog inte länge innan hon sitter på riktigt.

visst ramlar hon framåt efter ett tag men snart så....

I veckan gjorde jag och Ingrid en tripp upp till Örebro för att hälsa på Madde och hennes lille Emil! Vi åkte tåg bara vi två för första gången. Visst var det lite halv kämpigt att få med sig packning, vagn och bebis med bara två armar men det gick och själva tågresan var toppen, Ingrid gnällde inte över huvud taget. Vi hade två supermysiga dagar uppe i Örebro, strålande härligt väder med riktiga vårkänslor. Kaffe i solen, promenad på landet och sovstunder för Ingrid utomhus. (Japp, jag vill också ha trädgård....)

sitter ute i vagnen och vilar


Ingrid var i paradiset i Örebro. Emil hade både hoppgunga och gåstol och Ingrid älskade båda. Hon fattade verkligen grejen med gåstolen och redan andra gången hon var i den gick hon omkring, dock i sidled och bakåt men ändå ;)


Kommentarer
Postat av: Emma

Visst händer det mycket nu!! Lionel vände sig häromdagen från rygg till mage och nu är det de enda han gör! :) sen har han börjat få tänder också (mycket gnälligt till och från med andra ord!!)



Himla fina kläder Ingrid har! :)



kram!

2012-03-16 @ 15:14:27
URL: http://lifeasemmaknowit.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0