Mors dag!!

Min första morsdag :) och Ingrid uppvaktade mig med ett par skor!
Vilken härlig dag det varit. Så fint väder och mycket varmt. Vi har strosat på stan en sväng och på eftermiddagen var vi tillsammans med kompisar på megaloppis i majorna, en gigantisk loppis över hela majorna. SÅ mycket folk, så mycket försäljare. Feststämning. Dock väldigt varmt och trångt överallt så vi orkade inte så länge. Därefter blev det pizza hemma hos oss och Ingrid och hennes kompis Molly fick busa ordentligt. Jisses vad de håller på nu för tiden. Rullar runt, kryper, klättrar på varandra, drar i varandras leksaker och skriker. Ha ha. Mysigt. Vi föräldrar bara skrattar åt dem!

Som vanligt har Ingrid bara sovit två korta stunder i bärselen idag. Fattar inte vad det är. Hon somnar på en gång när hon är i den, inget annat funkar. Hon måste ha ett enormt stort behov av närhet just nu. Det är ju iochförsig ganska mysigt när hon sover i den men som sagt inte så hållbart. Nu ikväll tokdeckade hon, så övertrött. Det enda positiva med dessa sömnfattiga dagarna är iallafall att hon sover bättre på natten. Natten till idag slog hon rekord, sov i 9.5 h utan att vakna en enda gång. Det var skönt!! Hade hon inte blivit så gnällig och okontrollerbar utan sin sömn på dagen hade hon gärna fått vara vaken men hon orkar ju inte. Lilla pluttan, som vi älskar henne!! När hon sover så sött eller skrattar högt så hon kiknar Då är allt förlåtet!!! <3

skruttis idag på väg till stan


bus med Molly

Kommentarer
Postat av: Emma

För oss har det äntligen vänt efter en lång period av gnäll...Idag visade sig en tand där uppe, inte så konstigt med allt gnäll då. Superbra nätter har vi nu, sovit 19-06 med amning runt 04.30 flera nätter i rad.. hoppas Ingrid vill sova på andra ställen också snart!

2012-05-27 @ 21:30:27
URL: http://lifeasemmaknowit.blogg.se/
Postat av: Emma

Kom en tom kommentar! :)

2012-05-27 @ 21:44:05
URL: http://lifeasemmaknowit.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0