sommar och sen höst

Nu har jag jobbat i drygt en vecka och det går bättre och bättre för Ingrid på förskolan. Hon är dock fortfarande mycket ledsen vid lämning men idag hade hon varit glad i stort sett hela dagen. SÅ skönt att veta. Men fortfarande bävar jag så inför lämningarna, usch vad det gör ont i hjärtat. Och det känns verkligen konstigt att inte ha full insikt i vad Ingrid gör på dagarna. Hade gärna haft en dold kamera så jag kunde följa henne hela dagen =)
 
Jag var ledig i måndags och i tisdags och vi hade två mysiga dagar. Nu uppskattar man ju verkligen dagarna med Ingrid på ett annat sätt, mycket positivt :) Dessutom var Per iväg i ett dygn i helgen så jag och Ingrid har haft mycket tid tillsammans de senaste dagarna. 
 
 
Det var ju verkligen sommar i helgen som var. Ca 25 grader och strålande sol, i september! :) Underbart. Vi var därför ute mycket. Lekplatser, nere vid vattnet och kastade sten, var och tittade på när Götheborg seglade in och lek ute på gården. Så länge vi är ute är Ingrid lyckligaste tjejen i världen :)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Igår var det höstrusk ute på förmiddagen, men vi gick ut ändå och Ingrid fick till sin stora lycka springa och plaska hur mycket hon ville i vattenplöarna :D
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Sommarens sista del

Då ska vi se om jag lyckas få till en lite längre inlägg om den sista tiden :) Sommaren har verkligen gått fort och vi har hunnit med att göra en massa skoj som jag gärna vill dela med mig av. Första halvan av sommaren har jag ju redan skrivit om men trots att Per började jobba har vi kunnat krama ur det allra sista av sommaren ändå :) Liseberg, bad i havet, besök på Borås Djurpark, lek och bad i Uddevalla, ytterligare en tripp till sommarstugan för kräftskiva, bus hos farmor och farfaroch givetvis en massa skojsigheter här hemma. 
 
Vi var på liseberg en dag tillsammans med Jenny, Nicke, Melker, Malin och John. En härlig dag och Ingrid var lika förtjust i att åka karuselller som sist :)
 
 
 
 
 
 
Jag och Ingrid åkte till Uddevalla en dag och lekte med Annika och Molly. Vi passade bland annat på att ta sommarens sista (?) dopp. Härligt. Lagom till detta dopp blev Ingrid riktigt förtjust i att bada. Från att knappt våga doppa tårna i början av sommaren :)
 
 
 
 
Och så var det dags för tredje besöket på Liseberg denna sommaren, denna gång tillsammans med Ingrids alla kusiner, alla mostrar, morbröder, fastrar och farbröder ;) hihi. Det var kanonmycket folk men det var kul ändå, som vanligt :)
 
 
 
 
 
 
Vi åkte till stugan för att ha kräftskiva med mormor, morfar, gammelmormor och gammelmorfar. Ingrid tyckte det var jätteroligt att hjälpa till att dekorera :)
 
 
 
 
 
En helg i Gällstad hos farmor och farfar har vi hunnit med och där är det alltid lika roligt, speciellt när kusinerna också är där och busar.
 
 
 
Och så blev det ett efterlängtat besök på Borås djurpark. Roligast var självklart aporna =) Och att åka skrinda såklart ;) Vi var där med kusinerna Lily och James, faster Emma och uncle Neil.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Och så lite bilder tagna här hemma på min lilla fina, busiga tjej <3
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

RSS 2.0