nya rutiner

Nu har vi hunnit bo in oss i några veckor och vi trivs verkligen hur bra som helst. Det var dock en omställning för Ingrid som började med en massa dumma rutiner efter flytten. Bland annat började hon helt plötsligt vakna vid 5-6 tiden på morgonen, något hon aldrig gjort. Dessutom sovvägrade hon på dagen så jag har minst sagt varit trött sista veckorna. Jag måste ärligt erkänna att jag inte varit så här trött på hela tiden sen Ingrid föddes. Vi har helt klart varit bortskämda med en bebis som sovit. Men nu har jag fått känna på det hårda livet och nattugglan emelie är som bortblåst. He he.
 
Däremot har vi lyckats få in en bra rutin! Vi gick all in i och med flytten med Ingrids sovrutiner på kvällen. Eftersom hon skulle få eget rum var det lika bra att hon fick börja sova där inne på en gång. Dessutom kände vi att det inte längre skulle funka att söva henne i vår säng, vilket vi gjort förut, för det känns sådär att bära henne sovandes från ett rum till ett annat. Måste vara förvirrande att vakna upp i ett helt annat rum än det hon somnade i. Så vi började med att lägga henne vaken i sin säng, vyssja lite och gå ut. Redan första försöket fungerade det så mycket bättre än jag kunnat ana. Jag fattar inte varför vi inte gjort detta förut. Så nu somnar hon alltid av sig själv i sin säng, det kan dock bli några vändor in i rummet för att klappa och vyssja lite men det går betydligt fortare att söva henne nu än förut när vi sövde henne i vår säng. Halleluja på den :)
 
I helgen fick Ingrid magsjuka igen! FY och USCH för det. Nu är magsjukan över iallafall men istället är hon febrig och väldigt förkyld med jobbig hosta. Alltid är det nått känns det som. Jag har ännu klarat mig men jag är inbillningssjuk så det skriker om det. Jag bara MÅSTE hålla mig frisk. 
 
en snorig Ingrid idag som "hjälper" mig att rensa bland hennes bebiskläder =)

Kommentarer
Postat av: My

Nu var det längesedan jag kikade in här och vad stor hon har blivit! :) hoppas ni mår bra!

2013-02-20 @ 22:58:13
URL: http://blogg.alltforforaldrar.se/mmys

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0