explosion i utveckling

De senaste två veckorna har det hänt SÅ mycket i Ingrids utveckling. Numera "pratar" hon nästan hela tiden. "Adä" säger hon och pekar på det hon vill ha. I Halmstad t.ex hade mamma och pappa köpt en gunga som vi hade i ett träd på trädgården och såfort hon fick syn på gungan pekade hon på den och utbrast "adä" (hon äääälskar att gunga och blev så arg om vi tog upp henne". Hehe.
Allt vi äter ska hon ha "adä" säger hon och skiner upp som en sol när vi äter på nått. "adadadada" skriker hon ut om hon vill att vi ska göra nått eller om hon vill att vi ska titta på henne. Så jäkla söt är hon när hon pratar på. Hon älskar att smaka på vår mat och hon gillar ALLT. Hon har blivit ett litet matvrak. Hon kan nu äta smörgås själv, vi ger henne en dubbelvikt smörgås i handen på henne och så tar hon en liten tugga då och då och det går hur bra som helst. Hon är också så duktig på att äta frukt, favoriten är nektariner och helst ska hon ha hela frukten själv och då kan hon sitta länge och tugga på den. Detta har dock sin stora nackdel; alla fläckar! Hon har sölat ner mängder av kläder som nu har tjusiga fläckar som inte försvinner :( 
Jag har även slutat amma! Det har bara blivit så egentligen, inget jag planerat, men hon äter inte längre på natten och på morgonen är hon så hungrig så då räcker det inte med bröstmjölk längre så nu har vi helt övergått till välling. Känns ändå bra!
De senaste veckorna har hon också sovit otroligt bra!! (Peppar peppar) Oftast från 19 fram till 6-7 tiden utan att vakna en enda gång. Ibland somnar hon också om efter att hon vaknat och fått välling, som idag tex. då somnade hon om till 08:45!! Hoppas det håller i sig, men det gör väl förmodligen inte det...
Som sagt, det formligen exploderar just nu och vi bara väntar på att hon ska ta sina första steg. Hon blir mer och mer stadig när hon står och så orädd som hon är lär det väl inte dröja länge innan hon vågar försöka.... Hon använder tex allt som hon hittar i rätt storlek som gåbord...haha. Tex en pall..
 
gungar i Halmstad
 
använder en pall som gåbord :)

Kommentarer
Postat av: Emma

Usch vad avundsjuk jag blir på era nätter!!

Svar: tack! =)
babyhappiness.blogg.se

2012-08-03 @ 06:57:53
URL: http://lifeasemmaknowit.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0