malmö och köpenhamn

Nu är vi åter hemma efter att ha varit iväg i nästan 2 veckor. Trots att vi haft det jättebra är det alltid skönt att komma hem. Nu väntar en helg här hemma och vad vi ska göra är inte alls bestämt. Vi tar det som det blir, vi hoppas på åtminstine ett dopp i havet och lite solsken iallafall. På tisdag drar vi uppåt landet närmare bestämt Örebro för att hälsa på kompisar. 
 
I måndags åkte ju vi till Malmö. Vi hade bokat två hotellnätter och i måndags mötte vi upp kompisar för en mysig dag, vi var bland annat i folkets park. I tisdags tog min lilla familj tåget över till Köpenhamn. Där strosade vi runt på Ströget och dess omgivning, shoppade lite grand (älskar verkligen Dansk design både när det gäller inredning och barnkläder). Hittade bland annat ett par URSÖTA skor till Ingrid, gammalrosa blanka skor i modell likt kavats lära-gå sko fast i ett danskt märke, de var på 40% rea och det gillas. Angulus var märket, alla deras skor väckte stora ha-begär. Shoppade även loss inne på Lisbeth Dahl som hade stor rea med 70% på det mesta av deras utbud :)
 
hittade en bild på skorna. =)
 
På eftermiddagen drog vi oss mot Tivoli där vi spenderade några timmar innan vi tog tåget tillbaka till Malmö. Tivoli är otroligt mysigt, så mycket bättre än Liseberg. Tyvärr är det ju varken roligt eller enkelt för små bebisar som Ingrid där inne men vi försökte underhålla henne så gott det gick, hon fick tex en ballong som var mycket uppskattad :) Jag ser fram emot när Ingrid är äldre och uppskattar nöjesparker!!
 

Kommentarer
Postat av: Maria

Ja tivoli är mkt finare och mysigare än Liseberg - men när attraktionsmässigt för barnen i Lisa och ally's ålder är utbudet väldigt litet ... där slår inget Liseberg! Går snabbt igenom dem på tivoli så då är det gott att det är så mysigt att strosa runt!

Svar: ja det håller jag med om. men myskänslan slår liseberg med råge!
babyhappiness.blogg.se

2012-08-03 @ 08:10:17
URL: http://mclachlan.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0