blöjbytesproblematik

När Ingrid var nyfödd och fram till hon var ca 4 månader älskade hon att ligga på skötbordet. Det var aldrig några problem att byta blöja och kläder. Men nu. Nu är det protester var eviga gång. Och alltid ska hon rulla över på mage och leta efter den roligaste saken som finns i närheten, brukar kunna vara våtservetter, en använd blöja eller en nerkräkt dregglis. Hon blir v.a.n.s.i.n.n.i.g om vi håller fast henne och inte låter henne göra som hon vill. Vad ska man göra? Suck. Vill ju inte att hon ska bli ett barn som får sin vilja igenom varje gång för att man inte orkar ta fighten. Lilla envisa söta Ingrid.

Blöjbyte i sommarstugan. Såhär brukar det kunna se ut, minus leendet.

Kommentarer
Postat av: Maria

Åh lilla Ingrid :) det är sååå vanligt i den åldern... 7-8 månader. Går över som allt annat. Lisa springer nakenfis när vi ska byta och jag efter... också en syn hihi

2012-05-21 @ 22:30:32
URL: http://mclachlan.blogg.se/
Postat av: Emelie

Låter PRECIS som Valter! Det är liksom omöjligt att få honom att ligga på rygg, har slutat försöka och byter på honom på mage istället.. Men det kan ju bli lite si och så då ;)

Läste ditt inlägg om tänder också, känner igen mig där med. Valter har varit så himla gnällig flera dagar nu, han vaknar titt som tätt på nätterna och är ledsen. Så våra små verkar vara ganska lika i utvecklingen ;)

2012-05-25 @ 23:45:39
URL: http://www.fotamindag.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0