Sommarens sista del

Då ska vi se om jag lyckas få till en lite längre inlägg om den sista tiden :) Sommaren har verkligen gått fort och vi har hunnit med att göra en massa skoj som jag gärna vill dela med mig av. Första halvan av sommaren har jag ju redan skrivit om men trots att Per började jobba har vi kunnat krama ur det allra sista av sommaren ändå :) Liseberg, bad i havet, besök på Borås Djurpark, lek och bad i Uddevalla, ytterligare en tripp till sommarstugan för kräftskiva, bus hos farmor och farfaroch givetvis en massa skojsigheter här hemma. 
 
Vi var på liseberg en dag tillsammans med Jenny, Nicke, Melker, Malin och John. En härlig dag och Ingrid var lika förtjust i att åka karuselller som sist :)
 
 
 
 
 
 
Jag och Ingrid åkte till Uddevalla en dag och lekte med Annika och Molly. Vi passade bland annat på att ta sommarens sista (?) dopp. Härligt. Lagom till detta dopp blev Ingrid riktigt förtjust i att bada. Från att knappt våga doppa tårna i början av sommaren :)
 
 
 
 
Och så var det dags för tredje besöket på Liseberg denna sommaren, denna gång tillsammans med Ingrids alla kusiner, alla mostrar, morbröder, fastrar och farbröder ;) hihi. Det var kanonmycket folk men det var kul ändå, som vanligt :)
 
 
 
 
 
 
Vi åkte till stugan för att ha kräftskiva med mormor, morfar, gammelmormor och gammelmorfar. Ingrid tyckte det var jätteroligt att hjälpa till att dekorera :)
 
 
 
 
 
En helg i Gällstad hos farmor och farfar har vi hunnit med och där är det alltid lika roligt, speciellt när kusinerna också är där och busar.
 
 
 
Och så blev det ett efterlängtat besök på Borås djurpark. Roligast var självklart aporna =) Och att åka skrinda såklart ;) Vi var där med kusinerna Lily och James, faster Emma och uncle Neil.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Och så lite bilder tagna här hemma på min lilla fina, busiga tjej <3
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0